Ανακύκλωση Οχημάτων

Η εταιρεία ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών κάθε μεγέθους, επιβατηγών και μοτοσυκλετών.
Η έδρα της βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή του Δήμου Ασπροπύργου και συγκεκριμένα στην Θέση Δύο Πεύκα, κοντά στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ. Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένη με την ΕΔΟΕ η οποία αποτελεί το εγκεκριμένο σύστημα ανακύκλωσης οχημάτων στη χώρα μας.
Η ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και λειτουργεί με βάση τις νεότερες προδιαγραφές σεβασμού και προστασίας του περιβαλλοντος.
'Αλλες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η εμπορία παλαιών μετάλλων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.


Τηλ: 2105584525 , 2105584483
Fax: 2105584526

Website: www.oikano.gr
 

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει:

• Να παραλάβει, με μέσα συνεργατών της, το όχημά σας από τον χώρο όπου είναι σταθμευμένο χωρίς δική σας επιβάρυνση. Έτσι δεν χρειάζεται να το παραδώσετε αυτοπροσώπως στις εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.

• Να έρθει σε επαφή με όλες τους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς διεκπεραιώνοντας τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό καταστροφής και η μηχανογραφημένη πράξη οριστικής διαγραφής του οχήματος χωρίς την μεσολάβηση του ιδιοκτήτη.

• Να αποστείλει τη βεβαίωση παραλαβής, το πιστοποιητικό καταστροφής ή και τη μηχανογραφημένη πράξη οριστικής διαγραφής του οχήματος στον ιδιοκτήτη του, κατόπιν συνεννόησης, ταχυδρομικά ή με οποιοδήποτε άλλο προσυμφωνημένο τρόπο (courier, παραλαβή από τον ίδιο τον πελάτη)

• Τη συλλογή, απορρύπανση και οριστική διαγραφή για δήμους και επιχειρήσεις. Η σχέση συνεργασίας αποτυπώνεται σε αμοιβαία συμφωνημένη σύμβαση συνεργασίας.

Την αγορά τρακαρισμένων αυτοκινήτων για διαγραφή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970136356 Koς Σάκης