Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Oikano CarParts

Εμείς μπορούμε να σας δώσουμε εγγυήσεις.
Άριστη Επικοινωνία, Άριστο Service, Άριστη Ποιότητα, Άριστο Αποτέλεσμα!

 

Ένας από τους τρόπους για να μειώσει κανείς τα έξοδα συντήρησης του αυτοκινήτου του, είναι να επιλέξει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Πως όμως θα βρει τα πιο κατάλληλα;

Στη σημερινή εποχή όλοι μας προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού είναι πολύ δύσκολη υπόθεση με τον βαθμό δυσκολίας να εξαρτάται από το είδος του ανταλλακτικού. Για να αποφύγετε δυσαρεστες  εκπλήξεις στην επιλογή μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, αλλά και για να εξασφαλίσετε την απαραίτητη αξιοπιστία η λύση στο πρόβλημά σας είμαστε εμείς.

Το πάθος μας και οι γνώσεις μας για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας δίνουν την δυνατότητα να σας υποστηρίζουμε στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού για εσάς.
Με έτος ίδρυσης το 2014 και έδρα την Αθήνα έχουμε σταθερή ανάπτυξη και παρουσία προώθώντας άριστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την συνέπεια και τον επαγγελματισμό απέναντι σε εσάς. 

Τα προιόντα μας είναι άκρως ανταγωνιστικά και με ειδικές εκτπώσεις σε επαγγελματίες.
Στην Oikano Car Parts είμαστε περήφανοι για την καταπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής των μεταχειρισμενων ανταλλακτικών μας. Διαθέτουμε π
ερισσότερα απο 300.000 μηχανικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως και φανοποιϊας όπως επίσης και μεγάλη εμπειρία στην πώληση ανταλλακτικών. Περισσότεροι από 100.000 πελάτες τον χρόνο εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά από τους αρμόδιους συναδέλφους είτε από το πλέον σύγχρονο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πανελλαδικά. Λόγω της εμπειρίας μας και της συνεχόμενης εκπαίδευσης μας, έχουμε καταφέρει να πετύχουμε ποσοστό επιστροφών ΜΟΝΟ 2%.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ