Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία ΟΙΚΑΝΟ Car Parts δραστηριοποιείται στην εμπορεία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων (μηχανικά,φανοποιεία) με έδρα Δεκελείας 195, Αχαρνές. Ιδρύθηκε το 2014 αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των επαγγελματιών & ιδιωτών στον χώρο του αυτοκινήτου. 

Παρότι είμαστε μόλις λίγους μήνες στο χώρο έχουμε καταφέρει να εξοπλίσουμε πλήρως τις εγκαταστάσεις μας, 6000 τ.μ., αφού διαθέτουμε τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που συνεχώς εμπλουτίζεται, όπως επίσης και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που μας αναβαθμίζουν καθημερινά.Οι λύσεις που προτείνουμε στους πελάτες μας αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Ακολουθώντας το ρεύμα τις εποχής και λόγο του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου μας, ωθηθήκαμε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (www.oikano-carparts.gr) που σκοπός του είναι η πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σε οποιοδήποτε σημείο πανελλαδικά. Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος δίνουμε την δυνατότητα σε εσάς, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσετε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, να το δείτε μέσω φωτογραφιών και να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα και την τιμή.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με πρακτορεία μεταφορών & courier, καθώς και στην Αττική με courier η με το δικό μας όχημα.

Σας ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας. 

 

Διαρκείς στόχοι τηs Εταιρείας μας

-  Η καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων  μας

 

-  Ανταγωνιστικές τιμές

 

-  Κατάλληλα έμπειρο και  εκπαιδευμένο προσωπικό  πρόθυμο να ανταποκριθεί άμεσα στις όποιες απορίες των πελατών μας

 

-  Συνεχής ενημέρωση και ανανέωση του site μας με νέα ανταλλακτικά  και  για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας θα είμαστε πολύ σύντομα κοντά σας μέσω e-shop και online παραγγελιών

 

-  Συνέπεια στην παράδοση

 

Σε περίπτωση που δεν βρήκατε στο  site  μας  αυτό που  ψάχνετε παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας  στα τηλέφωνα 210 2405810  , 210 2465970 ή στείλτε μας e-mail info@oikano-carparts.gr και εμείς  θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.